Логотип Cat Dance Studio - його символизм та значення


Усім привіт! Сьогодні розповім про значення та символизм логотипу моєї танцювальної студії. Створила я його у далекому 2013 році і користуюсь ним без змін. Мені він дуже подобається.
 

Опис

Логотип для студії танців «Cat Dance Studio». Девіз: гнучкість та грація.

Концепція

Швидка, гордовита, елегантна крилата пантера. Краса і сила. Гнучкість і грація. У цьому образі вся жіноча чарівність: краса, грація, спритність, хитрість, мудрість, доброта, сила, відвага.

Символ «пантера»

Panthera (від греч. πάνθηρας << πάν та θηρίο – «всезвір», «загальний (головний) звір») означає «всіх звірів»

Пантера – емблема швидкості руху, бігу.  Втілення хижої жіночності, гнучкості та грації. Пантері властиво чудове поєднання краси з практичністю. Ці тварини виключно граціозні. Вони можуть з однаковою легкістю і рухатися, і застигати без руху.

Очі ночі. Чорна пантера означає символ місяця і нічного піднебіння.

У древньому Китаї існував культ п'яти кішок, що інколи зображалися у вигляді тигрів або леопардів. Чорна кішка правила північчю, зимою та жіночою стихією води. Таким чином, чорна пантера символізує жіночу енергію у всіх її іпостасях: дитя, діва, спокусниця, мати, воячка, провидець і мудра стара.

Пантера фігурує у міфах і священних переказах у всіх частинах світу.

Пантера – символ сили та потужності. Це символ скіфів як народу воїнів.  Пантера крилата – емблема держави мідян і персів, монархії Олександра Македонського, названого Великим.

Кольори

Білий, чорний та червоний.

Білий – колір чистоти, доброти та довіри. Відноситься до кольорів Металу, що символізує ясність і розуміння. 

Чорний – колір емоційного захисту і сили. У фен шуй чорний колір належить елементу Вода (символ легкості, свіжості та достатку), і є кольором енергії Інь, тобто жіночої, пасивної енергії.

Червоний колір – колір щастя, грошей, радості, захисту. Відноситься до кольорів Вогню. Вогонь – яскрава енергія пристрасті. Там, де є потужність, сила, відчуття свободи і волі – там аура червоного, багряного, рубінового, пурпурного.

Анімована версія

До речі, ще є анімована версія цього логотипу. Давно хотіла це зробити! А коли буде ще час, зроблю пантерку танцюючою. Ось сама анімація, яку я нещодавно зробила:

Як вам?

#Avis, #CatDanceStudio, #tapdance, #swingdance, #charleston, #motionlogo, #dancestudio, #Украина, #logofordancestudio, #Ukraine, #animatedlogo, #logo, #logodesign #логодизайн #лого #логотип #логотипшколи #логотипназамовлення

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

История танца. ЧАРЛЬСТОН

Обувь, одежда для swingdance. В чем тренироваться.